10% OFF WITH THE CODE CIELCONCEPTNEW | FREE SHIPPING & EASY RETURNS

Shipping

Shipping

 

ΕΛΛΑΔΑ

 

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται και φεύγουν από εμάς εντός 4 εργάσιμων ημερών και έπειτα η παράδοση γίνεται μέσω ΕΛΤΑ courier με αποστολή εντός 3 εργάσιμων ημερών. Όταν η παραγγελία παραδοθεί στην ΕΛΤΑ courier για διανομή, θα σας αποσταλεί e-mail με τον αριθμό αποστολής (tracking number) της παραγγελία σας, ώστε να γνωρίζετε πού είναι ανά πάσα στιγμή. Μέσω της σελίδας ΕΛΤΑ κούριερ στο πεδίο “Αναζήτηση αποστολής” συμπληρώνετε αυτόν τον αριθμό και βλέπετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Δεν πραγματοποιούνται αποστολές, διεκπεραιώσεις και παραδόσεις παραγγελιών το Σαββατοκύριακο και τις αργίες. Εάν βρίσκεστε εντός Αττικής ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ελλάδας (εξαιρούνται τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές) θα έχετε την παραγγελία στα χέρια σας σε 1 με 3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που θα φύγει από εμάς. Εάν βρίσκεστε σε κάποιο νησί ή απομακρυσμένη περιοχή θα έχετε την παραγγελία σας σε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες.

Τα μεταφορικά εξόδα είναι δωρεάν σε όλες τις αποστολές. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για Ελλάδα) τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 3 ευρώ.

 

ΚΥΠΡΟΣ

  

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται και φεύγουν από εμάς εντός 4 εργάσιμων ημερών και έπειτα η παράδοση γίνεται μέσω ΕΛΤΑ courier εντός 7 εργάσιμων ημερών. Όταν η παραγγελία παραδοθεί στην ΕΛΤΑ courier για διανομή, θα σας αποσταλεί e-mail με τον αριθμό αποστολής (tracking number) της παραγγελία σας, ώστε να γνωρίζετε πού είναι ανά πάσα στιγμή.

Για αποστολή δέματος στην Κύπρο υπάρχει αποκλειστικά η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του ασφαλές περιβάλλον του PayCenter της τράπεζας Εurobank και όχι μέσω της μεθόδου της αντικαταβολής.

Το κόστος των μεταφορικών εξόδων ανέρχεται στα 7€ για αγορές εώς 100€. Για παραγγελίες που υπερβαίνουν στο σύνολο το ποσό των 100€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

 

ΕΥΡΏΠΗ

 

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται και φεύγουν από εμάς εντός 4 εργάσιμων ημερών και έπειτα η παράδοση γίνεται μέσω DHL με express αποστολή εντός 4 εργάσιμων ημερών. Όταν η παραγγελία παραδοθεί στην DHL, θα σας αποσταλεί e-mail με τον αριθμό αποστολής (tracking number) της παραγγελία σας, ώστε να γνωρίζετε πού είναι ανά πάσα στιγμή.  Για αποστολή δέματος σε ευρωπαικες χώρες υπάρχει αποκλειστικά η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του ασφαλές περιβάλλον του PayCenter της τράπεζας Εurobank και όχι μέσω της μεθόδου της αντικαταβολής.

Το κόστος των μεταφορικών εξόδων ανέρχεται στα 15€ για αγορές εώς 150€. Για παραγγελίες που υπερβαίνουν στο σύνολο το ποσό των 150€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

 

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η γρήγορη αποστολή της παραγγελία σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία η ομάδα μας παραμένει πάντα στη διάθεση σας μέσω email, προσωπικού μηνύματος (instagram) και τηλεφωνικώς (2106858151, 6984528257).