10% OFF WITH THE CODE CIELCONCEPTNEW | FREE SHIPPING & EASY RETURNS

Returns

Returns

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εφόσον δεν είστε ικανοποιημένη από την αγορά σας.

- Σε προιόντα με έκπτωση από 40% γίνεται μόνο αλλαγή με άλλο προιόν και όχι επιστροφή χρημάτων.

- Όλες οι αλλαγές και επιστροφές πραγματοποιούνται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Προϊόντα που δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, δεν είναι δυνατό να επιστραφούν.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας και να μείνετε ικανοποιημένη από το κατάστημα μας. Για οποιοδήποτε ζήτημα, αλλαγές προϊόντων και επιστροφές χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικώς (2106858151, 6984528257), είτε μέσω προσωπικού μηνύματος (instagram), ώστε η ομάδα μας να το επιλύσει άμεσα.

 


Υπάρχουν 2 τρόποι για να γίνει αλλαγή:

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ

- Μας ενημερώνετε είτε τηλεφωνικά (2106858151, 6984528257), είτε μέσω προσωπικού μηνύματος (instagram), είτε μέσω e-mail για το προϊόν που επιθυμείτε να κάνετε την αλλαγή (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας). Ακολούθως, εμείς θα σας αποστείλουμε εκ νέου στην πόρτα σας, με courier, το δέμα με τα επιλεγμένα προϊόντα. Εσείς απλά παραδίδετε στον διανομέα το παλιό δέμα και παραλαμβάνετε το καινούριο. - Τα μεταφορικά έξοδα της πρώτης ανταλλαγής δεμάτων (επιστροφή παλιού δέματος και αποστολής νέου δέματος) μέσω της ΕΛΤΑ κουριερ είναι δωρεάν, αν θέλετε να κάνετε δεύτερη φορά αλλαγή τα μεταφορικά εξοδα είναι 5€ και το ποσό αυτό συνυπολογίζεται με το ποσό του νέου δέματος (αν έχετε επιλέξει να αλλάξετε το προιόν με προιόντα μεγαλύτερης αξίας) και μπορείτε να το πληρώσετε με αντικαταβολή στον courier.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

- Αν έχετε τη δυνατότητα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας γρήγορα και χωρίς μεταφορικά έξοδα στο κεντρικό μας κατάστημα στο Χαλάνδρι, Αγίας Παρασκευης 4, 2106858151. Δεν απαιτείται να μας έχετε ενημερώσει εκ των προτέρων, απλά να επισκεφτείτε το κατάστημα μας εντός ωραρίου και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και από κοντά.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 

Για την επιστροφή χρημάτων οφείλετε να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής που υπάρχει στο δέμα σας μαζί με την απόδειξη και να ακολουθήσετε την διαδικασία επιστροφής που αναγράφεται.

- Τοποθετείτε μέσα στο δέμα που παραλάβατε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση μαζί με την φόρμα επικοινωνίας.  Αν επιθυμείτε μπορείτε να αναγράψετε και τον λόγο που επιστρέφετε το προϊόν, ώστε να το λάβουμε υπόψην μας στην παραγωγή των ρούχων μας. Στόχος μας είναι να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι.

- Έπειτα επιστρέφετε το προϊόν με EΛΤΑ κουριερ παραδίδοντας το δέμα στο τοπικό κατάστημα και αναφέρετε πως η χρέωση είναι του παραλήπτη. Δεν θα πληρώσετε κάποιο ποσό εκείνη τη στιγμή αλλά θα αφαιρεθεί το ποσό των 5€ κατά την επιστροφή των χρημάτων.

Συνεργαζόμαστε με τράπεζα Alpha Bank και Eurobank. Αν το ΙΒΑΝ αφορά άλλη τράπεζα, τότε επιμεριζόμαστε τα έξοδα εμβάσματος. Η εταιρία θα καλύψει την επιπλεόν χρέωση εμβάσματος από την πλευρά της τράπεζας μας, αλλά όχι του πελάτη. Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας η κατάθεση των χρημάτων γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών στο λογαριασμό που μας έχετε αναγράψει μέσα στο δέμα.

Σημειώσεις:

- Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος.

- Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

- Κατά την επιστροφή του δέματος πρέπει αναγκαία να υπάρχει συμπληρωμένη η φόρμα επικοινωνίας. Aν για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρχει, επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να το γνωρίζουμε και να προχωρήσουμε στην επιστροφή.

- Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε σκουλαρίκια και σε εσώρουχα. Δεχόμαστε κανονικά αλλαγές και επιστροφές στα μαγιό.

- Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και δεν έχετε το δέμα που στάλθηκαν, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή, είναι:

Ασπρούκου Αθανασία

Αγίας Παρασκευής 4 Χαλάνδρι, Αθήνα, 15232

2106858151