ALL PRE-ORDERS WILL BE PROCESSED ON 23/4 | 10% OFF WITH THE CODE CIELCONCEPTNEW | FREE SHIPPING & EASY RETURNS

Payments

Payments

 

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η διευκόλυνση των συναλλαγών. H Ciel Concept σας παρέχει τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

 

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

- Επιλέγοντας πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του PayCenter της τράπεζας Eurobank η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο Ciel Concept.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

- Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και υπάρχει επιπλέον κόστος υπηρεσίας αντικαταβολής 3 ευρώ. Η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή του δέματός σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier. 

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

- Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πληρωμή με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό Eurobank. Ως αιτιολογία πληρωμής αναγράφετε το ονοματεπώνυμο της παραγγελία σας.

Όνομα δικαιούχου: Αικατερίνη Στεφάνου Λεκατσά

ΙΒΑΝ: GR4402603530000860100625533

Τράπεζα: Eurobank

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και η γρήγορη αποστολή της παραγγελία σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία η ομάδα μας παραμένει πάντα στη διάθεση σας μέσω email, προσωπικού μηνύματος (instagram) και τηλεφωνικώς (2106858151, 6984528257).