ALL PRE-ORDERS WILL BE PROCESSED ON 23/4 | 10% OFF WITH THE CODE CIELCONCEPTNEW | FREE SHIPPING & EASY RETURNS

Terms and Conditions

Terms and Conditions

H Ιστοσελίδα www.cielconcept.com αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία <<ΑΣΠΡΟΥΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ>>. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Χαλάνδρι Αττικής. Η εταιρεία με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, σε καθημερινή βάση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε οι πελάτες της να είναι ευχαριστημένοι. Η δημιουργία του συγκεκριμένου e-shop, έχει ως στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και θέαση των προϊόντων μας σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδος άμεσα με ένα απλό κλικ, οποιαδήποτε ώρα και στιγμή της ημέρας. Οι αγορές μέσω internet γίνονται πλέον μια απλή διαδικασία, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας. Η εταιρεία στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, με τη συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης, και την καλλιέργεια εμπιστοσύνης. Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους. Υποχρέωση δική μας είναι ο πελάτης να είναι διασφαλισμένος αλλά και πάντα ενημερωμένος. Γι αυτό οφείλει να είναι γνώστης των κάτωθι:

Όροι

Η www.cielconcept.com έχει την ευχέρεια να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών ,που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, όπως υποχρεούται να προβαίνει σε έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές , μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Η οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή δεν ισχύει για παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

Πληροφορίες για τα προϊόντα

Η www.cielconcept.com δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας και οι οποίες αφορούν τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται κατά περίπτωση για κάθε προϊόν και την ακρίβεια των στοιχείων για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της www.cielconcept.com. Η www.cielconcept.com δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της αλλά είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει άμεσα τους τελικούς καταναλωτές για την μη διαθεσιμότητα αυτών.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.cielconcept.com, οι εικόνες, τα γραφικά , οι φωτογραφίες ,τα σχέδια, τα κείμενα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα και γενικά όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από τις διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου όσο και των ευρωπαϊκών και διεθνών συμβάσεων. Ρητά απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Όλα τα ονόματα, οι εικόνες , τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό του κατάστημα www.cielconcept.com καθώς επίσης και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους ,αποτελούν αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.cielconcept.com ή και των ως άνω τρίτων μερών και τελούν υπό την προστασία των ελληνικών , κοινοτικών και διεθνών νόμων περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή τους στις ιστοσελίδες της www.cielconcept.com δεν αποτελεί λόγο για μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Ασφάλεια

H cielconcept.com δίνει μεγάλη σημασία στα θέματα ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και δεσμεύεται να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους , ώστε να παρέχει τη μέγιστη δυνατή διασφάλισή σας. Κάθε πληροφορία που σχετίζεται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας , είναι ασφαλής και απόρρητη.